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Un resto exceptionnel en Israël : la ferme Dubrovin

Israël n'est pas forcément le pays où on mange le mieux sur Terre. Et Dieu, s'il existe, sait combien j'y ai fait de restos. Ici plus qu'ailleurs, il faut choisir ses adresses. Aucune n'égale la ferme Dubrovin, en Haute-Galilée.

Aubergine rôtie au tahiné.

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Salades d'aubergines.

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Toutes les descriptions du monde ne valent pas un voyage sur place.

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Ferme Dubrovin, à côté de la réserve naturelle HaHula, sur la route de Kiryat Shmona.

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ENGLISH VERSION A amazing restaurant in Israel : the Dubrovin Farm

Israel is not the best country for food. And God, if he exists, knows how many restaurants I have tried. Here more than elsewhere, you have to choose the places. Nothing better than the Dubrovin farm, in Upper Galilee.

Roasted eggplant with tahini.

Eggplant salad.

All notes are not worth a trip there.

Dubrovin Farm, next to the Hahula natural reserve, on the way to Kiryat Shmona.

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